Emi, Juan, Rosa i M.Carmen dirigeixen UP School Of English, el nou espai educatiu que està cridat a ser un centre de referència en la comarca. Un projecte que compta amb un gran equip de professionals. Un equip multidisciplinari que comparteix el propòsit de fer possible el canvi i la transformació de l’aprenentatge de l’anglés.

QUÈ ÉS I QUÈ OFEREIX UP?

UP és un univers on s’aprén, es juga, es dibuixa, es crea, es riu; on s’estimulen tots els sentits per a que l’aprenentatge de l’anglés siga memorable.

Este projecte innovador proporciona els recursos necessaris per a revolucionar i canviar la manera d’adquirir les habilitats comunicatives en anglés per a totes les edats, des de els més menuts fins als adults.

Un dels principals objectius de l’equip és acompanyar al nostre alumnat mitjançant una experiència d’aprenentatge motivadora, creativa i enriquidora, basada en valors de gran importància com són la emprenedoria personal, l’autoestima, el respecte i l’optimisme.

Però, QUÈ ÉS EL QUE FA DIFERENT A UP SCHOOL OF ENGLISH?

En este centre l’aprenentatge té lloc en diferents espais i no únicament en l’aula. Es caracteritza especialment pels següents principis:

  • Espais d’aprenentatge flexibles que permeten treballar amb grups d’alumnes de distintes edats, personalitzant així l’aprenentatge en funció de les necessitats.
  • Integració de les TIC: en UP School Of English s’utilitzen les noves tecnologies de manera diària i integrada en l’aprenentatge.
  • Metodologies actives i innovadores: aprenentatge basat en competències, problemes i projectes, Design Thinking, CLIL, Gamificació, Aprenentatge Cooperatiu i ensenyança per descobriment.
  • Divertir-se aprenent, aprenent divertint-se: una de les seues característiques més innovadores és la proposar un ambient d’aprenentatge acollidor.

A més a més, els alumnes matriculats formaran part de l’UP CLUB, en el qual gaudiran de diferents activitats i tallers amb l’objectiu essencial de parlar en anglés i passar-ho d’allò més bé.